Personligt brev #2

« Föregående | Nästa »

En standardmall för ett personligt brev, med avsändarens adress uppe till vänster. Ska man vara helt korrekt bör man även ha med mottagarens adress, men nuförtiden skickas ansökningar sällan med vanlig post så det anses inte längre nödvändigt.

Ladda ner

Information om systemkrav och villkor för användning av denna mall finns längre ner på denna sida, nedanför bilden.

Personligt brev #2

Systemkrav

Mallen är i formatet .doc (Word 97) och kan öppnas av alla nyare versioner av Microsoft Word, Pages for Mac, OpenOffice, LibreOffice och ett flertal andra ordbehandlingsprogram. Filen går också att redigera i Google Docs och Microsoft Office Online.

Villkor för användning

För denna mall gäller licensen Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell 2.5 Sverige. I korthet innebär detta att man fritt får kopiera och distribuera den samt skapa egna bearbetningar av den under förutsättning att man anger att den kommer från PersonligaBrev.se och att det inte sker för kommersiella ändamål.

Undantag: Om man använder mallen för att söka jobb behöver man inte ange att den kommer härifrån.

Tipsa dina vänner

Tror du att några av dina vänner skulle ha nytta av våra personliga brev? Tipsa dem gärna!

Annonser

Nyhetsbrev

Prenumenera på vårt nyhetsbrev så får du mail när vi lägger upp nya personliga brev! Vi tipsar ibland också om nya tjänster för dig som söker jobb. E-postadressen används inte i något annat syfte och du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information.
Jag förstår!